Биопрограма - Защитата на Вашите данни е важна за нас

Бихме искали да Ви информираме, че ние събираме и използваме лична информация и личните Ви данни, спазвайки новия Общ регламент на Европейския съюз относно защитата на данните, който се прилага от 25 май 2018 г. 

Ние събираме и използваме лична информация с цел по-добре да разберем Вашите потребности и да Ви обслужваме по-ефективно. Вашите лични данни се събират, обработват и предават само до степен, която е съвместима с тези цели и въз основа на принципите за честност, законосъобразност и прозрачност. 

Ние обработваме Вашите данни, защото тяхната обработка е необходима за реализиране на договора за покупко-продажба, който имаме с Вас и който приемате да сключите с нас, когато се регистрирате в нашия интернет магазин и когато се съгласявате с Общите условия и правите своята поръчка за покупка.

За да може да приемем и обработим Вашата поръчка коректно е необходимо да ни предоставите следните лични данни:

Ние ще използваме Вашите данни (получени онлайн или по телефона, когато правите лично поръчката си), за администриране на Вашата регистрация като потребител, за управление на Вашите покупки на продукти както и за отговаряне на Ваши запитвания. 

Изброените по-горе лични данни, които сте предоставили  няма да се обработват и използват за други цели, нито да се предоставят в каквато и да било форма на каквито и да било трети лица, освен по разпореждане на закона.

Ако Вие, като заинтересовано физическо лице желаете да получите повече информация за обработването на личните си данни или да упражните своите индивидуални права по тяхното ползване и защита, може да се свържете с администратора на нашия сайт на следния мейл: sys@bioprogramme.bg, както и на посочените в секция контакти телефони. Важно е да знаете, че  Вие имате правото на достъп, коригиране или изтриване на Вашите лични данни от интернет магазина на Биопрограма.

Инструменти свързани с Регламента (GDPR)

Може да използвате тези линкове, за да свалите всички данни, които пазим за Вас и използваме, за да подобрим нашите услуги.

➥ Сваляне на всички заявки свързани с Регламента
➥ Лична информация
➥ Запазени адреси
➥ Поръчки

Може да използвате линка, за да свалите доклад, който съдържа личните Ви данни.

➥ Свалете доклада

Право да бъда забравен

Използвайте тази опция, ако искате да прехванете всички данни (включително и лични) от нашия магазин. Обърнете внимание, че този процес ще изтрие Вашия профил правейки го неизползваем!

➥ Искане за изтриване на личните данни