МЕНЮ
Количка

Чаен свят

В буквален превод от индийски „масала“ означава „смес от подправки“.Счита се, че всяка подправка в “Масала Чай” помага и действа благоприятно на този човешки орган, на който прилича външно.Екзотичният му аромат създава уют с източен привкус…Препоръчва се да се пие с мляко.Съставки: корен джинджифил ..
3.74 лв.
В чаша поставете едно пликче с чай, залейте го с вряща вода и запарете 3-4 минути. По избор може да допълните освежаващия вкус на напитката със захар или мляко. Чаша РОЙБОС съдържа aктивни вещества с мощно антиоксидантно действие. С нея допълвате дневната си норма от витамини. Наслаждавайте се на и..
2.28 лв.
Чаят от каркаде се използва предимно като тонизираща и ободряваща напитка. Изключително популярен и търсен по целия свят. Може да се пие и охладен през летните месеци.   Съставки: цвят хибискус (каркаде) (100%) - филтър, без конец по 1,5 гр. Мярка: 20 бр./кутия, Нето 30 гр. Опаковка: 48 или 12 ..
2.45 лв.
Белият чай не преминава през механично преработване или ферментация, както другите видове чай. Той само се суши, за да се прекрати процеса на ферментация и така запазва по-голямата част от химическите вещества и витамините на свежия чай.Съставки: бял чай (100%)- филтър с конец и пликче по 1,5 гр.Мяр..
4.46 лв.
Един от най-популярните зелени ароматни чайове. Тази екзотична комбинация притежава сладък аромат и антиоксидантни свойства.Състав: зелен чай (99,9%), цвят жасмин (0,1%)- филтър, без конец по 1,5 гр.Мярка: 20 бр./ кутия, Нето 30 гр.Опаковка: 48 или 12 кут./кашон..
2.69 лв.
В зеления чай са открити повече от 100 вещества, като се открояват антиоксидантите (флавоноиди) - вещества, които обезвреждат натрупаните в излишък свободни радикали в клетките на организма и съдействат за намаляване на риска от редица заболявания. С редовния прием на зелен чай ще допълните Вашето п..
1.75 лв.
В зеления чай са открити повече от 100 вещества, като се открояват антиоксидантите (флавоноиди) - вещества, които обезвреждат натрупаните в излишък свободни радикали в клетките на организма и съдействат за намаляване на риска от редица заболявания. С редовния прием на зелен чай ще допълните Вашето п..
4.06 лв.
Съставки: ройбос (70%), кори канела (30%) - филтър с конец и пликче по 2,0 гр. Мярка: 20 бр./кутия, Нето 40 гр. Опаковка: 33 или 8 кут./кашон..
4.08 лв.
Чаша чай Ройбос и карамел, съдържа активни вещества с мощно антиоксидантно действие. Съставки: ройбос (97,5%), ароматизант карамел (2,5%) - филтър с конец и пликче по 2,0 гр. Мярка: 20 бр./кутия, Нето 40 гр. Опаковка: 33 или 8 кут./кашон..
4.02 лв.
Черният чай е традиция в много страни. В продължение на хилядолетия печели почитатели от Китай до Англия, от Индия до Америка и от Япония до Мароко, оставяйки белег върху всяка една цивилизация, което ги прави част от истинската хранителна култура на добрия вкус. Състав: черен чай (100%) - филтър, ..
1.78 лв.
Черният чай е традиция в много страни. В продължение на хилядолетия печели почитатели от Китай до Англия, от Индия до Америка и от Япония до Мароко, оставяйки белег върху всяка една цивилизация, което го прави част от истинската хранителна  култура на добрия вкус.Състав: Черен чай (100%)- филтъ..
4.06 лв.
Зелен чай Даржелинг Премиум Зелен чай Даржелинг Премиум
-10 %
В зеления чай Даржелинг са открити повече от 100 вещества, като се открояватантиоксидантите (флавоноиди) - вещества, които обезвреждат натрупаните визлишък свободни радикали в клетките на организма и съдействат за намаляване нариска от редица заболявания. С редовния прием на зелен чай Даржелинг..
3.65 лв. 4.06 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)